%d0%ba%d1%83%d1%80%d0%be%d1%80%d1%82%d0%bd%d1%8b%d0%b9-%d0%bf%d0%b0%d1%80%d0%ba

Місто Трускавець – це бальнеологічний курорт, відомий не лише в Україні, але й за її межами. Щорічно Трускавець гостинно приймає понад 200 тисяч осіб, з них майже 19 тисяч – іноземні громадяни, що звичайно свідчить про високий рівень курорту.

Що ж такого цікавого та незвичайного можна побачити в Трускавці? – це напевно перше запитання, яке виникає дорогою. Подорожуючи різними куточками світу, ми завжди хочемо зберегти щасливі моменти нашого відпочинку, щоб поділитися ними з друзями та близькими. Зазвичай привабливими місцями для вдалих фото є багаті краєвиди, унікальні споруди, визначні постаті, пам’ятники, клумби квітів…

У Трускавці є багато затишних санаторіїв, розкішних готелів, вілл та пансіонатів, гості міста із захватом завжди розповідають про свій відпочинок у Трускавці, повертаючись сюди знову і знову. Місто вабить своєю красою, затишною атмосферою. Найбільш популярним місцем для фото все ж таки залишається дендропарк, так звана «візитівка» Трускавця. Міський парк – пам’ятка садово-паркового мистецтва, територія, де формуються лікувальні мінеральні води, багатий рослинністю.

Особливо очікується приїзд гостей та відпочивальників у 2017 році, адже Трускавець буде відзначати 190-ту річницю з дня заснування курорту та 590-річчя від першої згадки про курорт. Дуже тішить звістка, що незабаром у Трускавці з’являться атмосферні скульптури, які розташуються на території міського парку.

Площа парку становить 54 гектари, що займає до 10% території міста. Він є зоною рекреаційного відпочинку мешканців та відпочивальників міста-курорту та улюбленим місцем відпочинку та дозвілля для дітей. Ця новина надзвичайно приємна, адже нові скульптури підкреслять унікальність та неповторність курорту.

Цікаві та оригінальні скульптури притягують погляд та запам’ятовуються. Безперечно це привабить туристів, щось на зразок пам’ятника відпочивальнику, символу Трускавця чи інші. Тепер парк зможе похизуватися не тільки своїм багатством лікувальних вод, а ще й різними витворами мистецтва. Щороку Трускавець стає все кращим і кращим, перетворюючись на сучасне європейське місто. Без сумніву атмосферні скульптури будуть підкреслювати індивідуальність курорту та приваблювати погляд. Наскільки ж оригінальними будуть майбутні скульптури? – чекаємо з нетерпінням.

Леся Соляк

Facebook Comments
About Author: Fedko Nina