Вчора, в залі засідань Трускавецької міської ради, відбулась зустріч міського голови Трускавця Андрія Кульчинського з головами ОСББ міста. Присутні обговорили найнагальніші проблеми житлово-комунального фонду та можливості їх вирішення.

Голови ОСББ є тими людьми, які найбільше обізнані з проблемами житлово-комунального фонду міста, тому міський голова виступив організатором проведення таких зустрічей хоча б раз в місяць. Адже, за  його словами, проблеми ЖКГ є постійними. Навіть вирішивши одні питання, рано чи пізно виникають інші – не менш проблемні.

Тому, збираючись в тісному колі, голови ОСББ мають змогу донести до влади ті проблеми, які об’єднання не можуть вирішити самотужки та потребують фінансової підтримки з боку міського бюджету.

14956026_1182205168531494_2674938195148214766_n

Серед найактуальніших – були питання співфінансування. Чимало будинків потребують капітального ремонту, мають протікаючий дах, старі комунікації, потребують заходів енергозбереження. Всі ці речі найкраще здіснювати, маючи декілька джерел фінансування, що зменшує фінансове навантаження на мешканців.

Таким чином, зустрічаючись раз в місяць та обговорюючи найнагальніші проблеми в житлових будинках, влада планує поступово включали кошти на їх фінансування в бюджет.

Ніна ФЕДЬКО

Facebook Comments
About Author: Fedko Nina