До Трускавця прибули юні лижники, – представники п’яти країн, задля того, щоб демонструвати свої вміння в лижному спорті на Міжнародних дитячих змаганнях “Буковиця OPEN”, які проходять на схилах ГК “Буковиця”.

Офіційна церемонія відкриття змагань відбулась у Трускавці, на центральній площі міста. Спортивні команди з Білорусі, Польщі, Литви, Латвії та звісно ж України пройшлись з прапорами своїх країн та послухали урочисті привітання та настанови від організаторів та почесних гостей.

На урочистому відкритті міжнародного Кубку були присутні міський голова Трускавця Андрій Кульчинський, заступник міського голови Борислава Ігор Кобилецький, керівник Міжнародного центру «Європейська інтеграція України» Іван Цегенько, спортсмен та власник ГК «Буковиця» Віталій Мицак, технічний делегат Міжнародної Федерації лижного спорту (FIS) Jana Palovikova (Словаччина) та представник Української федерації лижного спорту.

У відкритих дитячих змаганнях зі слалому «Буковиця OPEN-2018» беруть участь юнаки та дівчата віком 14-16 років. Цьогорічні змагання вперше включені до офіційного календаря спортивних змагань Міжнародної Федерації лижного спорту. Кубок проходить за сприяння Федерації лижного спорту України, Львівської обласної держадміністрації, Бориславської, Трускавецької та Дрогобицької міських рад.

Впродовж двох днів учасники змагаються на схилах Буковиці, де співробітники комплексу тривалий час ретельно готували трасу, незважаючи на несприятливу для таких змагань теплу та дуже вітряну погоду. А вже 2 лютого, о 15.30, відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців, – на гірськолижному комплексі “Буковиця”.

Ніна ФЕДЬКО

Facebook Comments
Tags:
About Author: Fedko Nina